Over ons

De kwekerij

Image
Image

Welkom bij kwekerij Esmeralda! Wie voor het eerst bij ons in de kwekerij komt kijkt meestal zijn ogen uit. Logisch, want zeg je kleur, dan zeg je gerbera! In onze kassen is het dan ook één grote, kleurrijke bloemenzee. Ook in huis staan gerbera's voor vrolijkheid en kleur. Een prachtige vaas met gerbera's of een gemengd boeket met gerbera's erin maken elk interieur een stukje mooier. Zelfs één enkele gerbera kan al een echte eyecatcher zijn!

Wij zijn dan ook blij en trots dat we dit prachtige natuurproduct al vanaf 2001 mogen produceren. We doen dit in kassen van bijna 5 hectare. Een flinke oppervlakte. En toch is gerbera bij ons geen massaproduct. 

Elke dag, vroeg in de ochtend, worden de mooiste bloemen met de hand geselecteerd en geplukt. Daarna worden ze door onze vakkundige medewerkers zorgvuldig gesorteerd voor de verschillende verpakkingen. Te kleine of te korte bloemen worden uitgesorteerd. Rond het middaguur gaan onze bloemen al op weg naar de consument in Nederland, Duitsland, Frankrijk of een andere plek ergens in Europa.  

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens een bezoek brengen aan onze kwekerij. Wie weet kunnen we je aansteken met onze passie voor gerbera!

Aandacht voor onze leefomgeving

Lees meer over onze aanpak

Certificering

Meer informatie is te vinden op www.my-mps.com (nieuw venster).

Lees meer over onze certificering
Voor directe verkoop kunt u contact met ons opnemen

Volg ons!