De kwekerij

Welkom bij kwekerij Esmeralda! Wie voor het eerst bij ons in de kwekerij komt kijkt meestal zijn ogen uit. Logisch, want zeg je kleur, dan zeg je gerbera! In onze kassen is het dan ook één grote, kleurrijke bloemenzee. Ook in huis staan gerbera’s voor vrolijkheid en kleur. Een prachtige vaas met gerbera’s of een gemengd boeket met gerbera’s erin maken elk interieur een stukje mooier. Zelfs één enkele gerbera kan al een echte eyecatcher zijn!

Wij zijn dan ook blij en trots dat we dit prachtige natuurproduct al vanaf 2001 mogen produceren. We doen dit in kassen van bijna 5 hectare. Een flinke oppervlakte. En toch is gerbera bij ons geen massaproduct. 

Elke dag, vroeg in de ochtend, worden de mooiste bloemen met de hand geselecteerd en geplukt. Daarna worden ze door onze vakkundige medewerkers zorgvuldig gesorteerd voor de verschillende verpakkingen. Te kleine of te korte bloemen worden uitgesorteerd. Rond het middaguur gaan onze bloemen al op weg naar de consument in Nederland, Duitsland, Frankrijk of een andere plek ergens in Europa.  

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens een bezoek brengen aan onze kwekerij. Wie weet kunnen we je aansteken met onze passie voor gerbera!

Aandacht voor onze leefomgeving

Gerbera is een prachtig product. Maar het is ook een luxe-artikel. We zijn ons hiervan bewust en proberen bij onze bedrijfsvoering steeds na te denken over hoe we de invloed op onze leefomgeving kunnen beperken.

Certificering

Meer informatie is te vinden op my-mps.com (nieuw venster).

Voor directe verkoop kunt u contact met ons opnemen